Vorbericht: HSG 1 – DjK Rimpar 2

Posted by on 24. Oktober 2013

rimparSpitzenspiel im Haberloh

Am kommenden Samstag kommt es erneut zu einem Spitzenspiel im Laufer Haberloh. Die Handballer der HSG Lauf/Heroldsberg empfangen den Tabellenführer des DjK Rimpar 2. Der Verein aus dem Würzburger Landkreis steht schon seit Jahren für eine gute und konstante Jugendarbeit. Durch den Aufstieg der ersten Mannschaft in die 2. Bundesliga, werden die meisten jungen Talente nun in deren Reserve eingesetzt. Aus diesem Grund ist es nicht überraschend, dass Rimpar im Moment die Tabelle der Landesliga Nord anführt. In der vergangen Woche konnte die DjK ihr Heimspiel gegen den HC Erlangen 3, trotz eines 7-Tore-Rückstands zur Halbzeit, mit 30:29 gewinnen. Die Mannschaft von Trainer Andreas Tam erwartet also um 18:30 Uhr ein heißer Ritt im Haberloh. Nach einem verdienten Auswärtssieg in der Vorwoche gegen den TSV Indersdorf will die HSG nun die nächsten 2 Punkte auf ihrem Konto verbuchen. Die Handballer freuen sich schon jetzt auf Ihre lautstarke Unterstützung im Haberloh.

Auf geht’s HSG, auf geht’s!

8 Responses to Vorbericht: HSG 1 – DjK Rimpar 2

1. minecraft games

Thanks for every other fantastic article. Where else may just anyone get that kind of info
    in such a perfect means of writing? I have a presentation subsequent
    week, and I’m on the search for such info.

2. Norris

Genuinely no matter if someone doesn’t now afterwrd itss up
    to othesr visityors that thy wil help, so here itt occurs.

Alsoo viskt my sitee 9.99 – Norris

3. BUY GoPro HERO4 SILVER AT AMAZON HERE

Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website?
    My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would certainly
    benefit from some of the information you provide here. Please let me know
    if this alright with you. Thanks!

4. flash games websites

Fully agree with your blog post. This issue is certainly interesting..
    I have written a post regarding the decline involved with adobe
    flash which inturn you may possibly like.

Greatest wishes

5. controlling Pokies

Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
    I will make sure to bookmark it and return to read more of your
    useful information. Thanks for the post. I will definitely
    comeback.

6. Anonymous

Terrific post but I was wanting to know if you could write a litte
    more on this topic? I’d be very grateful if you could
    elaborate a little bit more. Thank you!

7. minecraft

Good way of explaining, and pleasant post to obtain data concerning my presentation subject, which i am
    going to deliver in school.

8. minecraft

Since the admin of this web page is working, no question very rapidly it will be famous, due to its feature
    contents.